Аштън Къчър и Чарли Шийн – първи приятели

Противно на очакванията, актьорите Аштън Къчър и Чарли Шийн не само, че не са в изострени взаимоотношения, но и в последно време са се превърнали в най-добри приятели. Причината за това е скорошната изневяра на Аштън Къчър, която стана публичн

2011-10-13 13:10:47
Аштън Къчър и Чарли Шийн – първи приятели
Противно на очакванията, актьорите Аштън Къчър и Чарли Шийн не само, че не са в изострени взаимоотношения, но и в последно време са се превърнали в най-добри приятели.

Причината за това е скорошната изневяра на Аштън Къчър, която стана публично достояние миналата седмица и която в крайна сметка вероятно ще доведе до развода му с Деми Мур.

Именно в този момент Шийн, който бе заменен от 33-годишния актьор в сериала „Двама мъже и половина”, открил нещо общо между себе си и прелюбодееца и решил да го подкрепи в този труден за него момент.

„Всъщност Чарли отдавна предвиди, че нещо подобно ще се случи с Аштън, така както се случи и с него преди време. Когато си на върха на славата, винаги има някой, който се опитва да те провали. Чарли предложи да му помогне да се справи с всички проблеми, струпали му се на главата”, разкри източник, близък до бившата звезда от „Двама мъже и половина”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия